Drejtimet & Parkimi

View this page in other languages:
English | Español | Português | Tiếng Việt  | عربى | Kreyòl ayisyen

 

Parking map for University Campus

 

Kampusi i Universitetit

Për t'u lidhur me të gjitha kampuset e Qendrës Mjekësore, telefononi 508-334-1000.

Parkimi i pacientëve/vizitorëve është në dispozicion me një tarifë për orë në South Garage, në South Road.

Vetë-parkim I Aksesueshëm

Vetë-parkimi i aksesueshëm është në dispozicion në dy vende:

  • South Garage, Garazhi Jugor – zonë parkimi për pacientë/vizitorë në nivelet 1-4 ngjitur me ashensorët
  • Zonë parkimi e aksesueshme e Benedict - përballë Rrugës South nga South Garage

Vetë-parkimi i aksesueshëm mund të kryhet për një tarifë të reduktuar ditore prej 2 dollarësh, me një pankartë të vlefshme për parkim të aksesueshëm të lëshuar nga shteti. Tarifat e reduktuara janë automatike në zonën e parkimit Benedict, kur paguani në stacionin Benedict të pagesave që ndodhet në hollin kryesor të spitalit ose në Departamentin e Emergjencës. Për të marrë një tarifë të reduktuar në South Garage, paraqisni statusin e parkimit të aksesueshëm te arkëtarët midis orëve 8 am dhe 5 pm gjatë ditëve të javës, me përjashtim të festave.

Për pyetje në lidhje me parkimin e pacientit/vizitorit, telefononi 508-856-3630.

Parkim me Asistent (Valet) 

Parkimi me valet është në dispozicion për një tarifë ditore fikse (një tarifë e reduktuar ditore prej 4 dollarësh është në dispozicion për ata me një pankartë të vlefshme për parkim të aksesueshëm të lëshuar nga shteti) në vendet e mëposhtme:

  • Remillard Family Pavilion, hyrja kryesore - 6 am deri në 6:30 pm, nga e Hëna në të Premte, të mbyllur për fundjavë dhe festa 
  • Departamenti i Emergjencës hapur 24/7
  • Ambulatory Care Center - 7 am deri në 6 pm, e Hënë deri të Premte 

Për pyetje në lidhje me parkimin me valet, telefononi 508-334-6546.

Adresa:

55 Lake Avenue North
Worcester, MA 01655
United States